The Zanzibar Collection


Zanzibar, Tanzanija, od decembra do februarja

The Zanzibar Collection

Zanzibar, Tanzanija, od decembra do februarja


The Zanzibar Collection je zbirka čudovitih luksuznih hotelov in letovišč v zasebni lasti, katero je navdihnila čarobnost Zanzibarja. Sodeč po reviji Condé Nast Traveler, leži na eni izmed tridesetih najlepših otoških plaž na svetu. Ponuja številne možnosti vodnih športov, sproščujoče spa-je in edini vzodno-afriški potapljaški center National Geographica s petimi zvezdicami.

Zawadi Hotel

Zawadi Hotel je na vrhu pečine in ima spektakularen pogled na Indijski ocean. Obdan z zibajočimi palmami in bugenvilijami je zaseben, intimen pobeg z zgolj devetimi prostornimi vilami.

Baraza Resort and Spa

Ta prekrasen all-inclusive butični resort s 30 vilami vas popelje po dediščini Zanzibarja, vse do dobe sultanov. Je čisto zlitje arabske, swahili in indijske kulture.

The Palms Zanzibar

Najboljši oddih, ki nudi osupljiv pobeg tudi za najbolj zahtevnega popotnika. Šest zasebnih vil je prekrasno oblikovanih. Tu je atmosfera sproščena zato je pravo zatočišče za tiste, ki resnično iščejo mir.

Breezes Beach Club and Spa

Popolna izbira za vse tiste, ki iščejo romantičen oddih. Znan je po svojih detajlih in intimnem vzdušju. Okrašen v lokalnem stilu z mojstrskim rezljanjem, svetlečo medenino in bogatimi tkaninami, pričara elegantno atmosfero.

 

Želite, da tudi za vas pripravimo ekskluzivno doživetje?

Zanima me